Prvi Vision trening centar u Hrvatskoj!

Optique je u suradnji s američkom kompanijom Senaptec osnovao prvi Vision Training Centar u Hrvatskoj. Osnovna misija našeg centra je omogućiti svakom pojedincu vježbe kojima će postići bolje rezultate što olakšava funkcioniranje u svakodnevnom životu i u sportu.

Potrebno je naglasiti da Vision Training nije namijenjen samo za sportaše nego za sve pojedince koji zbog učestalog rada za računalom ili zbog drugih razloga imaju glavobolje prilikom čitanja, crvene oči ili druge smetnje koje otežavaju svakodnevni rad i život. Također, važno je napomenuti da okakva vrsta testiranja i treniranja nije namijenjena isključivo za osobe s dioptrijom!

Play Video

Što je Senaptec uređaj?

Senaptec Sensory Station je uređaj razvijen od strane američke kompanije Senaptec s ciljem poboljšanja cjelokupnog ljudskog osjetilnog sustava. Osim testiranja i analize, Senaptec uređaj omogućava nam i treniranje specifičnih vještina kod svih pojedinaca, a posebno kod sportaša.

Kada je riječ o sportašima, postignuti rezultati se automatski uspoređuju s bazom podataka drugih sportaša koji su prošli isto testiranje uzimajući u obzirom spol, dob, razinu natjecanja, sport, i poziciju unutar momčadi.

Kako mi može pomoći?

Senaptec uređaj pomaže svakoj osobi, neovisno o profesiji, dobi i spolu i omogućava dosljednije i bolje rezultate. Posebno pomaže osobama koji nije sposobni obraditi više vizualnih informacija u kraćem vremenskom periodu. Osim što je ovaj uređaj idealan za sportaše i osobe s poteškoćama u svakodnevnom životu kao što su umor, glavobolje, crvene oči, uređaj također može pomoći djeci s ADHD-om i onima s poteškoćama u razvoju.

Tko sve može trenirati?

Trenirat mogu svi - nije bitna profesija, dob, spol, vrsta sporta - svaki pojedinac je u mogućnosti vježbati rad tijela i mozga sa Senaptec uređajem s ciljem poboljšanja kvalitete života.

SPORTAŠI

DJECA

ODRASLI

Vrste treninga

Nudimo treninge vida i senzorno-motorne treninge.

Kako se prijaviti?

Prijavite se putem kontakt forme, telefona, mail ili putem društvenih mreža

Osigurajte svoj termin!

Želiš li sam vježbati?

Ako želiš sam vježbati i poboljšati senzoriku i motoriku, onda imamo rješenje za tebe! Home Vision Training su vježbe podijeljene u dvije skupine - vježbe koje se svode na jačanje mišića koji kontroliraju fokusiranje slike na različitim udaljenostima i vježbe pokreta očiju gdje je fokus na funkcioniraju mišića koji kontroliraju pokrete oka. Vježbe se izvode po 15 minuta dnevno i moguće ih je uklopiti u svakodnevni trening.

Galerija

Bacite oko na našu galeriju, izaberite Vama najljepši okvir ili naočale i saznate koje dodatne usluge nudimo.