Zašto je važno redovno pregledavati oči?

Od izuzetne je važnosti redovito obavljati pregled vida bez obzira ima li osoba poteškoće s vidom ili ne. Ako slabije vidite noću, imate problema s čitanjem ili bolujete od čestih glavobolja - onda Vam je potreban redoviti pregled vida. Obzirom da promjene u našem vidu primjećujemo postepeno, redoviti očni pregled i pregled vida ključni su za rano dijagnosticiranje bolesti oka, ali i korekcije vida.

Nedovoljno pazimo na naše oči, a potrebne su nam za normalno funkcioniranje u svakodnevnom životu. Vodite brigu o Vašim očima i dogovorite pregled!

Optique - pregled vida

Prednost pregleda vida kod nas!

Iskoristite razne prednosti pregleda vida u našoj optici i prepustite se stručnom timu koji će se pobrinuti za zdravlje Vaših očiju.

Moderna oprema

raspolažemo najmodernijom opremom koja je trenutno dostupna na tržištu.

Kvalitetna analiza

Uz pomoć moderne opreme i stručnog osoblja obavit ćemo kvalitetnu analizu očiju i vida.

Stručno osoblje

Prepustite zdravlje Vaših očiju našem stručnom osoblju koji će se pobrinuti da budete sretni i zadovoljni.

Super popusti

U našoj optici Vas uvijek čekaju dobri popusti na pregled vida i okvire.

Kako funkcioniramo?

Naručite se na pregled

Naručite se na pregled putem kontakt forme, telefona, emaila ili društvenih mreža.

Obavljanje pregleda

Naše stručno osoblje pregledat će Vas uz pomoć najmodernije opreme i obaviti kvalitetnu analizu vida.

Stručni savjeti

Zahvaljujući stručnom osoblju koji raspolaže modernim uređajima u mogućnosti smo dobiti kompletnu analizu vida na temelju čega određujemo dioptrijska stakla za Vas te vam dajemo stručne savjete za dodatne mogućnosti koje nudimo (treninzi vida, daljna obrada oftalmologa…)

Odlični popusti

Također, pregled vida potpuno je besplatan ako se odlučite za okvir i dioptrijska stakla kod nas, a uz to nudimo i popust na odabrane dioptrijske naočale i stakla.

Stručno vodstvo

Naš stručni tim, iskusni optometristi Antonio i Luka, konstantnim usavršavanjem donose nove ideje i principe rada, nude Vam detaljni pregled vida i profesionalno savjetovanje

Antonio

Završio je magisterij na Optometry and Business University of Aalen, kreiran prema programu američkih sveučilišta Pacific University i New England School of Optometry. Pored odličnog obrazovanja stečenog u inozemstvu i dugogodišnjeg rada s najboljim oftalmolozima, sa sobom donosi veliko znanje i iskustvo s problemima vida.

Luka Optique tim

Luka

Završio je studij optometrije na Veleučilištu Velika Gorica kao jedan od najboljih studenata svoje generacije. Luka je ujedno i prvo lice koje ćete vidjeti kada dođete u Optique. Zahvaljujući dugogodišnjem radu u najboljim optikama stekao je neprocjenjivo iskustvo te sa svojim savjetima pronalazi savršeno rješenje za svakog klijenta.

Kontaktirajte nas!

Javite nam se putem kontakt forme, telefona, mail ili putem društvenih mreža!