PROFESIONALNOST

I KVALITETA

Individualni pristup na prvom mjestu

Jedinstvenost nam daju naši iskusni optometristi Antonio i Luka, koji konstantnim usavršavanjem donose nove ideje i principe rada. Osim pregleda i savjetovanja, nudimo Vam ljubazan, profesionalan i unikatan pristup biranju okvira kako bi maksimalno uživali u našoj optici.

Optique tim

Naša vizija

U optici Optique vjerujemo da je briga o vidu puno više od samog biranja novih naočala. Naša vizija je individualni pristup svakome klijentu kako bi ispunili njihove potrebe i želje pružajući im maksimalnu kvalitetu usluge.

Antonio

Završio je magisterij na Optometry and Bussines University of Aalen, kreiran prema programu sveučilišta u SAD-u – Pacific University i New England School of Optometry. Dugogodišnjim iskustvom i radom uz ponajbolje oftalmologe, donosi sa sobom veliko znanje i iskustvo s problemima vida. 

Luka Optique tim

Luka

Završio je studij optometrije na VVG-u, kao jedan od ponajboljih studenata svoje generacije. Luka je i prvo lice koje ćete vidjeti kada dođete kod nas. Zahvaljujući dugogodišnjim radom u najboljim optikama stekao je neprocjenjivo iskustvo te sa svojim savjetima pronalazi savršeno rješenje za svakog klijenta.